TUOTEUUTUUS

Langaton säätöjärjestelmä iQ

Thermotechin uusi langaton säätöjärjestelmä helpottaa asennusta ja huonekohtaisten säätöjen tekemistä. Thermotechin iQ Home sovelluskessa paritetaan termostaatit helposti kytkentärimaan.
THERMOSYSTEM™ LATTIALÄMMITYS

Langaton säätöjärjestelmä iQ

Thermotechin uusi langaton säätöjärjestelmä helpottaa asennusta ja huonekohtaisten säätöjen tekemistä. Thermotechin iQ Home sovelluksessa paritetaan termostaatit helposti kytkentärimaan.

 

Säätöjärjestelmä iQ koostuu seuraavista:

  • iQ Room - Langaton, näytöllinen termostaatti valkoinen tai musta
  • iQ Base - Langaton kytkentärima
  • iQ Home - Sovellus Android ja IOS

 

 

Säätöjärjestelmä kytketään Bluetoothin kautta ja sovelluksessa iQ Home paritetaan termostaatit kytkentärimaan ja täällä tehdään myös huone- ja vyöhykekohtaiset  asetukset, jaot, lämpötilansäädöt jne.

 

Järjestelmä käyttää PID-säätöä toivotun huonelämpötilan ylläpitoon ja optimoituun käyttöön.

 

Säätöjärjestelmällä iQ on kaikki tavallisimmat toiminnot kuten lukitus julkisiin tiloihin, käyntitilan valinta (ECO, jäätymisenesto sekä mukavuus), huonelämpötilan min- ja maks-rajoitus sekä termostaatin ledien voimakkuuden säätö. 

 

Monta uutta älykästä toimintoa

  • Älykäs takka- ja ohitustoiminto

  • Mahdollista säätää sekä lämmitys- että jäähdytystä lämpöpumpun kautta
  • Termostaatin identifiointi

  • Pääsy historialliseen käyntidataan

  • Mahdollista asettaa PIN-koodi pääsyn rajoittamiseksi

 

Kaikki nämä toiminnot valitaan iQ sovelluksessa huone- tai vyöhykekohtaisesti. Asettamalla useamman huoneen samaan vyöhykkeeseen voit helposti muuttaa käyntitilaa ja muita asetuksia koko vyöhykkeelle ja talolle esimerkiksi matkustaessa tai kesämökillä kun halutaan laskea lämpötilaa sähkön säästämiseksi.

Langaton, näytöllinen huonetermostaatti iQ Room
Huonetermostaatti on ainoastaan 16 mm syvyydeltään ja tyylipuhdas ja soveltuu sekä uudisrakennukseen että kunnostukseen. Huonetermostaatti on saatavilla valkoisena tai mustana. Näyttö on normaalisti sammutettuna ja touch painikkeet näkyvät ainoastaan termostaattia koskettaessa.  

 

Kytkentärima iQ Base
Langattomassa kytkentärimassa on tilaa 12 kpl toimilaitteelle joita voi ohjata ryhmisssä tai toimilaitekohtaisesti. Mikä termostaatti ohjaa mitäkin kanavaa/kanavia valitaan sovelluksessa.

 

 

SovellusiQ Home
Sovellus iQ Home on saatavilla ilmatteeksi Androidille ja IOS:lle. Järjestelmän voi täydentää gatewaylla jotta sitä voi ohjata WiFin tai Zigbeen kautta missä tahansa sijaitsee.

Ilmainen iQ Home sovelluksen lataus täältä:

IOS (App store)

Android (Google Play)

 

Esitteet & ohjeet:

Tuote-esite

Asennusohje - Huonetermostaatti iQ Room

Asennusohje- Kytkentärima iQ Base

 

 

 

Trådbunden rumstermostat display svart