Luotettava ja tehokas vesikiertoinen lattialämmitys

Lattialämmitysjärjestelmä uudisrakennukseen ja kunnostukseen koosta, alustasta ja lämmölähteestä riippumatta. Luotettavat ja kestävät järjestelmät ovat kehitetty Ruotsissa Pohjoisiin olosuhteisiin.
ThermoSystem lattialämmitys

Räätälöity lattialämmitysjärjestelmä parhailla ominaisuuksilla

Osaavat suunnittelijamme piirtävät ja laskevat jokaisen projektin ottaen huomioon kohteen edellytykset jotta voivat tarjota oikean asennustavan ja tuotteet. Tällä tavalla turvaamme kestävän lattialämmitysasennuksen korkean laadun, maksimaalisen mukavuuden ja taloudellisen käynnin.

Onko sinulla kysyttävää?

Tavallisia kysymyksiä lattialämmityksestä

Täältä löytyy pari tavallista kysymystä Thermotech lattialämmityksestä. Oletko asentaja ja tarvitset tuotetukea niin voit löytää apua teknisistä ohejistamme tai olla yhteydessä suoraan toimistoomme.

Thermotech ei myy suoraan yksityshenkilöille vaan myymme ainoastaan yrityksille, esimerkiksi LVI-liikkeille, rakennusliikkeille jne. Meillä on laaja jälleemyyjäverkosto ympäri Suomea jotka myyvät ja asentavat tuotteitamme.

 

Ota yhteyttä esim. paikalliseen LVI-liikkeeseen ja pyydä heitä olemaan toimistoomme yhteydessä. Mekin voimme auttaa sinua löytämään jälleenmyyjän. Ota yhteyttä myyntiimme.

Ota aina ensikädessä yhteyttä asentajaan joka on asentanut tuotteese. Jos he tarvitsevat tuotetukea niin he voivat olla meihin yhteydessä.