Thermotech syntyi pohjoisissa metsissä

Thermotechin historia alkoi vuonna 1993 Ruotsin Sollefteåssa kun kunnallinen yritys Energidalen aloitti projektin uusien työpaikkojen kehittämiselle. Tehtävänä oli tuoda esille järjestelmä vesikiertoiselle lattialämmitykselle.
HISTORIA

Tarina Thermotechista

Kaikki alkoi kunnallisesta projektista pienessä Ruotsin pohjoisessa kaupungissa Sollefteåssa. Tavoitteena oli luoda työpaikkoja kun armeijan rykmentti suljettiin ja toimeksiantona oli tuoda esille järjestelmä vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Kaksi harjoittelijaa palkattiin ja he huomasivat nopeasto mahdollisuuden erottua suurista toimijoista.

 

He kyseenalaistivat perinteisen ja pystyivät uudella näkökulmalla ja uteliaisuudella toimittamaan asiakassovellettuja lattialämmitysjärjestelmiä yksinkertaisemmalla asennuksella.  He hyppäsivät tukkuportaan yli jotta he saivat lähemmät suhteet asiakkaisiin ja panostivat esikasattuihin tuotteisiin.

 

Vuonna 1996 yritys oli kasvanut ja teki voittoa ja projekti lopetettiin ja yritys vaihtoi nimen TT Thermotech Scandinavia Ab:ksi. Anders Andersson, joka oli ollut mukana alusta alkaen, ryhtyi osaomistajaksi ja toimitusjohtajaksi.Kehitys jatkui, myyntikonttori avattiin ja agentteja palkattiin eri puolilla Ruotsia saatavuuden parantamiseksi. 90-luvun lopulla toiminta alkoi myös Tammisaaressa, Suomessa. 

 

Vuonna 2010 lattialämmitysvalikoimaan lisättiin käyttövesi- ja patteriputkisto järjestelmä, Thermotech MultiSystem™. Lattialämmitys on edelleen päätuotteemme mutta käyttövesi on myös kasvanut ja saanut jalansijansa markkinoilla.

 

Myynti tapahtuu edelleen ilman välkikäsiä mikä mahdollistaa tuotannon ja räätälöidyt toimitukset asiakkaillemme tehtaastamme Ruotsin Sollefteåsta.