YMPÄRISTÖTYÖMME

Toimintaa ympäristöystävällisesti

Harjoitamme toimintaamme ja tarjoamme tuotteita ja palveluita joilla on mahodllisimman pieni ympäristövaikutus.

Aktiivinen ympäristötyö on edellytys kestävälle yhteiskunnan kehitykselle. Otamme vastuumme sillä että harjoitamme toimintaamme ja kehitämme tuotteita ja palveluitamme mahdollisimman pienellä ympäristövaikutuksella.

 

Käytämme mahdollsimman paljon ympäristöystävällisiä materiaaleja ja toimintatapoja jotka eivät kuormita ympäristöä tai tuo terveysriskejä sekä meille työntekijöille tai yhteiskunnalle. Tavoitteena on että suurimman osan lopputuotteen osista voi kierrättää ja toimitukset tapahtuvat mahdollsimman ympäristöystävällisesti.

 

Tärkeimmät päivittäiset tavoitteet ovat:

 

Kuljetukset

 

Otamme huomioon matalan energiankäytön ja ympäristövaikutukset kun valitsemme kuljetuksia ja pakkausmateriaaleja.

 

Valitsemme aina "lähituotannon", mikä tarkoittaa että valitsemme tavarantoimittajat ja aliurakoitisjat mahdollisimman läheltä, mieluiten Pohjoismaista mutta muuten Euroopasta. Siirrämme myös kokoamistyöt ja tuotannot mahdollisuuksien mukaan omiin tehtaisiimme. Tärkeä asia meidän kehitystyössä on tehokkaat toimitukset, parannettu toimitusvarmuus ja laatu. Tämä on meille myös sosiaalinen tapa ottaa vastuuta toiminnastamme.

 

Valitsemme etäkokoukset kun maihdollista ja jos kuitenkin joudumme matkustamaan niin ympäristökompensoimme matkamme.

 

Tuotekehittely
Kaiken tuotekehityksemme teemme ajatellen tuotteen elinkaarta ja ympäristöystävällisyys otetaan huomioon tuotteen esilleotossa sekä koko sen elinkaaren ajaksi. Mahdollisimman suuri osa käytetystä materiaalisa on kierrätettävää.

 

Arbetsmiljö & återvinning
Vi strävar efter att ha utbildad och miljömedveten personal i hela organisationen. Vi tar hänsyn till metoder för återvinning vid val av förpackningar och emballage.

 

Työympäristö & kierrätys
Tavoiteenamme on että henkilökuntamme on koulutettu ja ympäristötietoinen. Otamme huomioon kierrätyksen pakkauksissa ja pakkausmateriaaleissa.

 

Suunnittelemme myös lattialämmitysjärjestelmämme mahdollisimman matalalla vedenlämpötilalla järjestelmässä. Tämä jotta lämmitysjärjestelmää voidaan tehokkaasti käyttäää yhdessä matalalämpötilaisten lämmönlähteiden kuten esim. lämpöpumppujen ja aurinkolämmön kanssa.

 

 

 

Thermotech Scandinavia AB:lla on toimintojärjestelmä laadulle ja ympäristölle joka kattaa SS-EN ISO 14001:2004 standardien vaatimukset koskien lämmitys-, käyttövesi- ja putkijärjstelmien kehitystä, tuotantoa, markkinointia ja suuunnittelua.