seo standard

Yhteystiedot

Thermotechista

OMISTAUTUNUT PORUKKA

Thermotech on yksi johtavista lattialämmitys- ja käyttövesiratkaisujen kehittäjistä, valmistajista ja toimittajista Pohjois- ja Itä-Euroopassa.

N. 70 työntekijäämme sijaitsevat tehtaallamme Sollefteån lisäksi seitsemässä Ruotsin aluetoimistossamme ja tytäryhtiöissämme Suomessa ja Venäjällä

Olemme kirjava joukko ihmisiä jotka kaikki haluamme asiakkaan parasta. Vaikka olemme eri toimistoissa on meillä kuitenkin sama visio - tehdä  ”asiakkaan arkipäivä vaivattomaksi”.

Arvomme perustuvat omaistautumiseen, vastuuseen ja kunnioitukseen ja ne toimivat perustana jatkuvan menestyksen ja visiomme saavuttamiseen.

ARVOMME

Omistautuminen
Uskomme että vapaus ja osallisuus tekevät työntekijöistä omistautuneita ja motivoituneita ja halukkaita edistää yrityksen kehitystä. Virheet ja ongelmat nähdään parannuksen ja opetuksen lähteinä. Tiedämme että jokaisella on jotain arvokasta annettavana ja yhteisillä resursseilla voimme kohdata asiakkaan tarpeet innovatiivisilla ratkaisuillamme ja helpottaa asiakkaan arkea.

Vastuu
Vastuu tarkoittaa meille yhteistyöhalua ja kestävän tuloksen tavoittelemista, sekä omassa tiimissä että yrityksessä osana kokonaisuutta. Arvostamme sitä että työntekijä on oma-aloitteinen ja haluaa ylittää omat odotuksensa.

Kunnioitus
Thermotechissa kunnioitamme toisiamme ja toistemme eroja. Näemme, kuuntelemme ja osoitamme luottamusta toisillemme sekä asiakkailleimme.

 

TARJOAMME

Teemme sen helpoksi
Teemme asiakkaan arkipäivästä vaivattomamman helpottamalla tilauksen tekoa, tuotteiden ymmärtämistä ja asennusta.  Tuemme olennaisilla palveluilla ja korkealla palvelutasolla. Kehitämme jatkuvasti tietotaitojamme oppimalla asiakkaan tarpeista.

Asiakasssovellettuja järjestelmäratkaisuja
Myymme lämmitys- ja käyttövesi kokonaisratkaisuja jotka ovat räätälöity asiakkaan toiveiden mukaan.

Business to business 
Myymme ammattilaisille joilla on suurin hyöty korkeasta palvelustasostamme ja räätälöidyistä ratkaisuistamme.

Suoramyynti ilman välikäsiä
Hyppäämme tukkuportaan yli itsemme ja asiakkaidemme takia. Läheisellä yhteistyöllä meidän ja asiakkaamme välillä on helpompaa ja hauskempaa tarjota henkilökohtaista palvelua.

Toiminnallinen ja innovatiivinen design
Kyseenalaistamme vanhat ratkaisut ja haluamme jatkuvasti kehittää tarjontaamme jotta se paremmin vastaa asiakkaan tarpeita.

Ympäristölle kestävät ratkaisut
Päivittäisessä työssämme edesautamme energiankäytön vähentämistä pätevillä suunnittelijoilla ja energiatehokkailla asennusratkaisuilla matalalämpötilaisille järjestelmille.   

 

VÄHÄN TIETOJA MEISTÄ

  • Osakeyhtiö perustettiin vuonna 1996
  • Enemmistöomistaja: Aipa Invesco AB (perustaja Anders Andersson ja Iita Pyy). 
    Toiseksi suurimmat omistajat: Rolf ja Mikael Tannergård (perustanut EIAB, Goodtech, Eitech).
    Muut omistajat: Kirill Makarov, Wilhelm Sande jaErik Eliasson.
  • Liikevaihtomme oli 165 Mkr vuonna 2017
  • Toimistomme sijaitsevat Ruotsissa Uumajassa (Pääkonttori), Sollefteåssa (tehdas ja päävarasto), Sundsvallissa, Örebrossa, Norrtäljessä, Vårgårdassa, Växjössä ja Malmössa, sekä tytäryhtiöt Suomessa Tammisaaressa ja Venäjällä Pietarissa.  

 

THERMOTECHIN HISTORIA

Kaikki alkoi vuonna 1993 kunnallisen Energidalen yhtiön projektina Sollefteåssa, Ruotsissa. Tavoitteena oli luoda työpaikkoja pieneen Pohjois-Ruotsalaiseen kaupunkiin. Tehtävänä oli kehittää järjestelmä vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Kaksi harjoittelijaa palkattiin ja he huomasitvat nopeasti mahdollisuuden erottua suurista toimijoista.

He kyseenalaistivat perinteisen, ja uudella näkökulmalla ja uteliaisuudella tarkastivat todelliset tarpeet ja tällä tavalla yritys aloitti asiakassovelletujen lattialämmitysjärjestelmien, joiden asennus sujui tavanomaista helpommin, toimittamisen. Yritys hyppäsi tukkuportaan yli jotta he saisivat lähemmän yhteyden asiakkaaseen ja keskittyivät koottuihin tuotteisiin. 

Vuonna 1996 toiminta oli kasvanut, se tuotti voittoa ja yritys eriytyi ja sai nykyisen nimensä  TT Thermotech Scandinavia AB. Anders Anderssonista, joka oli ollut mukana alusta alkaen, tuli osaomistaja ja toimitusjohtaja. Kehitys jatkui, myyntikonttoreita avattiin ja agentteja palkattiin eri osiin Ruotsia saatavuuden lisäämiseksi. 1990-luvun lopussa alkoi myös toiminta Suomessa, Tammisaaressa ja Venäjällä, Pietarissa.  

Vuonna 2010 tuotevalikoimaan lisättiin lattialämmitysvalikoiman lisäksi käyttövesijärjestelmä ja patteriputkisto valikoima, Thermotech MultiSystem™. Lattialämmitys on edelleen pääosassa toiminnassa mutta käyttövesijärjestelmä on ottanut huomattavan markkinaosuuden.  

Myynti jatkuu tänäkin päivänä ilman välikäsiä mikä mahdollistaa Sollefteån tehtaan tuotannon ja räätälöityjen ratkaisujen toimitukset suoraan asiakkaalle.

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö