seo standard

Yhteystiedot

Yleiset ehdot ja toimitustiedot

Alla löydät tietoa tilausten ja toimitusten edellytyksistä jotta voimme taata hyvän ja nopean palvelun.

Yleiset toimitusehdot

Yleiset toimitusehdot RYHT2000
Maksuehdot Sopimuksen mukaan

Thermotech pidättää oikeudet muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Godshantering

Yritämme parantaa organisaatiotamme jotta pystymme jatkuvasti tarjoamaan laadukasta palvelua ja tuotteita tehokkailla rutiineilla. Välillä kuitenkin sattuu virheitä tästä huolimatta. Alla informoimme edellytyksistä jotta voisimme ottaa vastuun sinun tilauksista ja toimituksista ja luvata nopean ja moiteettoman käsittelyn.

On meidän vastuullamme että tavarat pakataan oikealla tavalla kun toimitus lähetetään  varastostamme. Pakkausmateriaali noudattaa toimittajiemme ohjeita ja tavara on vakuutettu heidän vakuutusyhtiöiden kautta.

Hyvitämme tavaran laskutetun summan tavaran vaurioituessa tai kadotessa toimituksen aikana. Korvausmateriaali lähetetään Teille ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Sinun vastuu asiakkaana
Tavaran vastaanotto

Tavaran vastaanotossa tavara tarkistetaan ja rahtikirja allekirjoitetaan. Laske että tavaran määrä on sama kuin rahtikirjassa ja lähetteessä.

Näkyvästä pakkausmateriaalin vauriosta on välittömästi ilmoitettava kuljetusyhtiölle tavaran  vastaanoton yhteydessä. Vastaanota tavarat mutta älä allekirjoita rahtikirjaa ennen kun huomautus on ensin tehty kuitti osaan. Huomautuksen ei tarvitse olla yksityiskohtainen, mutta se on tarpeellinen jotta vaurio saadaan kirjattua. Huomautuksella rahtikirjaan  saadaan vahvistus siitä että vaurio on tapahtunut kuljetuksen aikana meiltä sinulle. Tämä mahdollistaa sen että voimme jäljittää vaurion syyn ja suorittaa toimenpiteitä jotta tämä ei toistu. Sinun kuuluu myös rajoittaa vaurioita kun se on mahdollista.

Tee huomautus rahtikirjaan myös tavaran kadotessa ennenkun allekirjoitat vastaanoton. Ota yhteyttä toimistoon mistä tilasit tavarat. Suoritamme haun toimittajiemme keskuudessa. Seuraavat tiedot tarvitaan tavaran etsimisessä; Tilaus- tai rahtikirjanumero ja tilauspäivämäärä.

Palautus ja vaihto
Väärän tavaran tilauksesta teemme 15% palautus vähennyksen laskutetusta summasta.

Tuotteiden on oltava käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa ja ehjiä jotta ne hyväksytään palautuksina tai vaihtotavaroina.

Palautukset otetaan vastaan ainoastaan kun siitä on sovittu myyjän kanssa ja hyväksytään vasta tavaran palautuksen ja tarkistuksen jälkeen.

Tuotteiden on oltava koskemattomia ja pakattuina alkuperäisiin paketteihin kaikilla mukana tulevilla komponenteilla jotta voimme hyväksyä palautuksen tai vaihtotuotteen. Väärästä tilauksesta hyvitetään 70% tuotteen alkuperäisestä hinnasta.

Palautusoikeus ei koske erikoistilattuja tuotteita.

Reklamaatiot ja vaurioituneet tavarat
Näkyvä Tavaran vaurio, puuttuminen tai liian pieni määrä joka on näkyvä tavaraa vastaanottaessa on ilmoitettava tavaran vastaanoton yhteydessä ja merkittävä rahtikirjaan tai muuhun vastaavaan. Kuljetusyrtiyksen edustaja vahvistaa vian.

Jos vaurioitunut tai kadonnut tavara huomataan vasta purun yhteydessä (koska pakkausmateriaali on sen peittänyt) on vauriosta tai kadonneesta tavarasta ilmoitettava pikimmiten kuljetusyritykselle, viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa maantie kuljetetun tai varastoidun tavaran vastaanotosta, viimeistään neljätoista (14) päivän kuluessa lentoteitse kuljetetun tavaran vastaanotosta ja  viimeistään kolmen (3) päivän kuluessa meriteitse kuljetetun tavaran vastaanotosta.

Tavrantoimittaja ei ole vastuussa ei näkyvästä vauriosta jos tavaraa on aikaisemminkin kuljetettu tai käsitelty samalla tavalla ilman että vauriota on syntynyt.

Vaurio on usein tarkastettava, joten älä palauta, myy tai korjaa tavaraa ennenkun olet ensin meihin yhteydessä. Ota tämän takia meihin mahdollisimman pian yhteyttä jotta voimme kirjata vaurion ja sopia mahdollisista toimenpiteistä.

Reklamoidun tai vaurioidun tavaran palautuksessa Thermotechille on oltava mukana kuvaus virheestä sekä asianumero joka annnetaan jotta saadaan asia nopesti ja oikein käsittelyyn.

Ota yhteyttä toimistoon reklamaatio asioissa. Yhteystiedot löydät täältä.

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö