seo standard

Yhteystiedot

Työskentele Thermotechilla

TYÖPAIKKA JOSSA ON SEKÄ VAPAUTTA ETTÄ VASTUUTA

Thermotechilla työskentelet kasvavassa ja innovatiivisessa  yrityksessä. Thermotech Scandinavia AB on yksi johtavista lattialämmitys- ja käyttövesiratkaisujen kehittäjistä, valmistajista ja toimittajista Pohjois- ja Itä-Euroopassa.
N. 70 työntekijäämme sijaitsevat tehtaallamme Ruotsin, Sollefteån lisäksi seitsemässä Ruotsin aluetoimistossamme ja tytäryhtiöissämme Suomessa ja Venäjällä.

MONIA ETUJA OLLA MEILLÄ TÖISSÄ

Välitämme työntekijöistämme ja meille on tärkeää että kaikki työntekijämme tuntevat osallisuutta ja tuntevat saavansa kunnioitusta ja arvostusta. Työtehtävästä riippumatta olet tärkeä osa kasvavaa yritystämme. 

Luotettava työ
Tarjoamme luotettavan työpaikan työehtosopimuksen mukaan ja yksilökohtaisen palkkamäärityksen. 

Kehitys ja kasvu työpaikalla
Kannustamme työntekijöitämme oppimaan uutta ja kehittymään esimerkiksi juuri sinun tehtäviisi ja yritykselle oleellisen koulutuksen kautta. Kaikki työntekijät osallistuvat kehityssuunnitelman tekemiseen esimiehensä kanssa ja asettavat ajankohtaisen vuoden ja tulevaisuuden tavoitteita.

Terveys on tärkeää
Thermotech haluaa sosiaalisesti, fyysisesti ja psyykkisesti terveen työpaikan. Kannustamme liikuntaan ja ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon ja työntekijänä sinulla on mahdollisuus säännölliseen terveystarkastukseen ja virkistysavustukseen. 

Yhteishenki vahvistaa
Olemme vakuuttuneita siitä että tapaamiset vahvistavat yhteishenkeä ja tunnemme ylpeyttä kun saamme olla osa suurempaa tiimiä. Vähintään kerran vuodessa järjestämme tilaisuuden jossa voimme kaikki tavata, keskustella tärkeistä kysymyksistä ja pitää hauskaaa yhdessä.

Avoimet työpaikat
Etsimme aina ihmisiä joilla on positiivinen asenne ja jakavat arvomaailmamme. Jos meillä ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja niin voit kuitenkin lähettää hakemuksen aiheella ”Avoin hakemus” osoitteeseen tyonhaku@thermotech.fi .

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö