seo standard

Yhteystiedot

Referenssit lattialämmitys

Thermotechin vesikiertoinen lattialämmitys sopii kaikenlaisiin asuntoihin ja tiloihin. 

Meillä on aina tarjota tehokas ja toimintavarma lattialämmitysratkaisu koosta, alustasta tai lämmönlähteestä riippumatta.

Tässä on pari esimerkkiä jossa lattialämmitystämme on käytetty.

Wenngarn, Ruotsi

Wenngarn on taas elävä kyläyhteisö. Maaginen paikka jolla on 1000 vuoden historia mutta nykypäivänä sovellettu ihmisten tarpeisiin ja edellytyksiin. Wenngarnissa on sekä asukkaita että yrittäjiä ja kävijöitä jotka haluavat kehittyä ja inspiroitua.

Thermotech on toimittanut lattialämmitys-ja käyttövesijärjestelmät (MultiSystem) koko alueelle - kaiken kaikkiaan n. 10 000 m² lattialämmitystä.

Asumisoikeusyhdistys Concordia 1, Sundsvall

Betonivalu ja lastulevy lattialämmitysjärjestelmä ja MultiSystem käyttövesijärjestelmä on asennettu Concordia 1 asumisoikeusyhdistykseen  Sundsvalliin.

Kylpylä Moskovassa

Lämmitettävä kokonaispinta-ala on 630 m2. Termostaatit lattia-antureilla asennettiin altaiden alueelle jotta klämpötilaa saadaan jatkuvasti säädettyä lattian lämpötilaa. Lattialämmitys ei voi olla ensiölämmitysjärjestelmä koska altaiden veden ja lattian lämpötilat ovat liian lähellä toisiaan. Tämän takia ilmastointi ja patterit hoitavat pääasiallisen lämmityksen. Tämä on tavallinen ratkaisu kylpylöissä, vesipuistoissa ja uimahalleissa.

Kirkko Pietarissa

Lämmitettävä kokonaispinta-ala on 1213 m2. Kaukolämpöverkkoon kytketty vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä on ensiölämmitysjärjestelmä. Lämmitettävä pinta-ala on jaettu vyöhykkeisiin kolmella ryhmäjakotukilla ja vyöhykekohtaisilla säätöyksiköillä. Lattialämmityskaapit piilotettiin seiniin.

Omakotitalo Sundsvall, Ruotsi

Omakotitaloon asennetaan lastulevyjärjestelmää.

Installatör: Vattenmannen

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö