seo standard

Yhteystiedot

Lattialämmitys talvipuutarhassa

Thermotechin vesikiertoisella lattialämmityksellä pidennät talvipuutarhan sesonkia, kuormittamatta taloutta tai ympäristöä.

Monet ulkotilat rakennetaan nykypäivänä infralämmöllä trai ilman lämpöä. Kun sinulla on lattialämmitys ulkotiloissa voit oleskella siellä aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä ilman että palelet.

Ajattele energiatehokkaasti ja asenna mielummin vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä ulkotilaasi

Kun käytössä on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä
Thermotechin lämmönvaihdinpaketilla TMix®E voit kytkeä talvipuutarhasi lattialämmityksen asuintalosi vesikiertoiseen lattialämmitysjärjestelmä. Lämmönvaihdinpaketilla  erotetaan talon lämmitysjärjestelmän vesi ulkona olevasta lämmitysärjestelmästä. Lämpö siirretään lämmönvaihtimen kautta ilman että vedet sekoittuvat toisiinsa. Tämän takia voidaan sekoittaa pakkasnestettä, esimerkiksi glykolia, ulkona kiertävään veteen, mikä on tarpeellista jotta talvipuutarhan lämmitysjärjestelmä ei jäädy. Lämmönvaihdinpaketti on saatavilla kahdessa koossa: 1 litran (TMix® E-20) 30-60 m² pinnoille tai 2 litran (TMix® E-30) paisuntasäiliöllä - 60-120 m² pinnoille.

Kuinka suura pinta-alaa lämmönvaihdin voi palvella riippuu asuintalon lämmitysjärjestelmän vedenlämpötilast. Voimme tietenkin tehdä mitoituksen myös suurempiin kohteisiin.

Lämmönvaihdinpaketti TMix® E kytketään Thermotechin lattialämmitysjakotukkiin (vähintään yksi piiri) tai teollisuusjakotukkiin.

Kun käytössä ei ole vesikiertoinen llämmitysjärjestelmä
Thermotechin 2kW sähkökattilaa voi käyttää jos talossa ei ole vesikiertoista lämmitysjärjestelmää tai jos haluaa erottaa talvipuutarhan lattialämmityksen talossa olevaan.

Talvipuutarhan lattialämmityksen lämpötilan säätö
Säätövaihtoehdon voi valita riippuen talvipuutarhan olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä ja pinta-lattiasta.

Ensiöpuolen paluulämpötilan rajoitus:
Sopii talvipuutarhaan jonka lämpö tulee talon lämmitysjärjestelmästä ja lämpötila on matala.
Suosittelemme lämmönvaihdinpakettia tuotenumerolla 51522 tai 51532.

Itsesäätyvä termostaatti ilmalämpötila-anturilla: 
Anturi asennetaan talvipuutarhaan ja tunnistaa lämpötilan. Sopii talvipuutarhaan jonka lämpö tulee talon lämmitysjärjestelmästä ja lämpötila on korkea. Ei kuitenkaan sovi kohteisiin joissa puulattia tai muu lämpötilaherkkä pintalattia.
Suosittelemme lämmönvaihdinpakettia tuotenumerolla 51523 tai 51533.

Itsesäätyvä termostaatti menoveden lämpötila-anturilla: 
Sopii talvipuutarhaan jonka lämpö tulee talon lämmitysjärjestelmästä ja lämpötila on korkea ja pintalattia on herkkä korkeille lämpötiloille.
Suosittelemme lämmönvaihdinpakettia tuotenumerolla 51524 tai 51534.

Golvvärme i uterum

Tuotevalikoima

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö