seo standard

Yhteystiedot

ETR2 ohjausyksikkö sulanapidolle

Thermotech GEO®System ETR2 on elektroninen ohjausyksikkö jään ja lumen sulattamiseen. Ykiskkö on helppo asentaa ja soveltuu melkein kaikkiin sulanapitokohteisiin.

Jää syntyy kostean ilman ja lämpötilan yhdistelmästä. Termostaatti ETR2 rekisteröi yhdessä ETOG-55-anturin kanssa sekä lämpötilan että jään ja käynnistää sulanapitojärjestelmän kun kummatkin parametrit täyttyvät. 

Ohjausyksikkö ETR2 voi ohjata yhtä lämpötilavyöhykettä ja ohjaus tapahtuu käynnistämällä ja sulkemalla sulanapitokohteen kiertovesipumpun.

Rekisteröidyn lämpötilan on alitettava asetettu lämpötila ja maa-anturin on rekisteröitävä kosteus jotta järjestelmä aktivoituu ja alkaa lämmittämään maanpintaa ja sulattamaan lunta. Maanpinta lämpeää niin kauan kun on kosteutta ja lisäksi vielä asetetun aikaviiveen ajan jotta kaikki lumi ja jää sulaa koko pinnalta.

Parhaan toimivuuden takaamiseksi on maa-anturi asetettava paikkaan johon suurin osa lumesta ja vedestä kerääntyy.

Anturi asennetaan vaakasuoraan mukana tulevilla kiinnikepelleillä niin että yläosa on samassa tasossa kun maanpinta. Anturi valetaan kiinni tukevaan alustaan jotta se kestää mahdollsen kulkuneuvo kuormituksen. Jätä noin Ø75 mm reikä maa-anturille jotta tilaa on tarpeeksi kiinnittää anturi valulla. Maa-anturi asetetaan niin että syntyy pieni kaato maa-anturia kohden. Näin tehdään jotta lumi joka  sulaa lämpövastuksesta valuu anturia kohden jotta anturi ei rekisteröi että maanpinta olisi jo kokonaan sulatettu.

Anturikaapelin asennuksessa on tärkeintä asettaa kaapeli suojaputkeen ja katsoa että se ei ole yhteydessä muuhun varustukseen jossa sähköliitäntä jotta muut signaalit eivät häiritse anturia. Anturi toimitetaan 10m kaapelilla mutta sen voi pidentää.

Lisätietoa asennuksesta, käynnityksestä ja asetuksista asennusohjeesta AO804-ETR2.

Tuotevalikoima

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö