seo standard

Yhteystiedot

Sulanapito

Thermotech GEO®System sulanapito tehokaaseen lumen ja jään sulattamiseen.

Sopivat käyttöalueet ovat tiet, torit, parkkipaikat, asema- ja satamalaiturit ja muut yleiset paikat mutta myös yksityisalueiden sulanapito lisääntyy m.m. autotallien edustat, kävelytiet yksityisasuntojen välissä jne.

  Sulanapidolle on useita etuja areenoissa, urheilukentillä, teollisuusrakennuksissa ja samantapaisissa kohteissa.

Sulanapitojärjestelmä koostuu sulapitoputkista jotka ovat kytkettyinä maahan sijoitettuihin jakotukkeihin. Sulanapitovalikoiman komponentit ovat valmistettu materiaaleista joilla pitkä elinikä ja tarvitsevat minimaalista kunnossapitoa.

Säätö
Sulanapitojärjestelmä varustetaan siihen soveltuvalla säätöjärjestelmällä jotta saadaan optimaalinen energiankäyttö. Energiatehokkain ratkaisu on valita Thermotechin automattiohjattu yksikkö jään ja lumen sulatukseen, ETR2 tai ETO2. Ohjausyksikkö koostuu termostaatista ja maa-anturista. Yksikkö tunnistaa sekä lämpötilan että kosteuden ja käynnistää sulanapidon kun sitä tarvitaan.

Lämmönlähde
Suosittelemme että sulanapito asennetaan erilliseksi järjestelmäksi jäätymisriskin takia joko lämmönvaihtimella tai erillisellä lämmönlähteellä.

Kylmälaitteiden paluu- ja hukkalämpöa voi tehokkaasti käyttää hyödyksi koska Thermotech GEO®System sulanapito on matalalämpötilainen järjestelmä.

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö