seo standard

Yhteystiedot

MultiSystem™ Prefab Flow

MultiSystem™ Prefab Flow on vuotosuojattu käyttövesikaappi jakotukeilla ja liittimillä ja esivalmistettu lämpimän- ja kylmän veden virtauksen mittaukseen kerrostalossa.

MultiSystem™ Prefab Flow kaappi toimitetaan kasattuna ja valmiina asennukseen ja on esivalmistettu kylmän- ja lämpimän veden mittaukseen kohteisiin joissa useampi asunto. Rakennamme kaapin asiakkaan toiveiden mukaan ja toimitamme kaapin niin että se on valmis asennettavaksi syöttöputkiin.

Syötöt (kylmä- ja lämminvesi) voi asettaa kummallekkin puolelle kaappia (AV460 mm) tai yhteen kaapin oikealle puolelle (AV60 mm). Kylmän veden syöttö on asetettu kaapissa oikealle ja lämminvesi vasemmalle. Kaapiin on mahdollista asentaa syöttö kaapin läpi, kaapin oikeasta sivusta sekä alhaalta.

Maks määrä lähtöjä kylmälle vedelle on 7 kpl ja lämpimälle vedelle 6 kpl. Kumiläpiviennit syöttöputkille sopivat jopa 54 mm suojaputkelle.

Kaappi toimitetaan kiinnitetyillä sovitepaloilla jotka on sovellettu vesimittarille jonka pituus on 110 mm ja kierre 3/4" tasotiivisteellä.

MultiSystem™ Prefab Flow kaappi on satavilla kahtena perusmallina joihin on mahdollista lisätä paketti lämminvesikiertoa mikä mahdollistaa lämminvesikierron kytkennän viimeiseen kaappiin. Kaappi voidaan varustaa puserrus- tai puristusliittimillä.

Kehys luukulla on saatavilla kahdessa eri mallissa. Yksi malli sopii puuseiniin ja toinen upotettavaksi betoniseiniin

Lisätarvikkkeena on saatavilla teline. Teline kiinnitetään mukana tulevilla ruuveilla kaapin sivuihin  ja kiinnittää kaapin tukevasti alustaaan. Telineen korkeutta voi säätää ja telineen jaloilla on reiät jaloissa ruuveja varten. 

MultiSystem™ Prefab Flow tilauksessa voi tehdä seuraavat valinnat:

  • Lähtöjen määrät kylmälle ja kuumalle vedelle.
  • Jakotukki voidaan, syötön puolesta, valmistella ylös, alas, sivuille tai kaapin läpi, asennusta varten.
  • Jakotukin lähdöt voi sijoittaa joko ylös- tai alaspäin.
  • Jakotukit sulkuventtiileillä tai ilman.
  • Lähtöjen koot: puserrusliittimet 15, 16, 18 tai 20 mm, puristusliittimet 16 tai 20 mm
  • Syöttöputkilähtöjen koot: puserrusliittimet 16, 18, 20 tai 26 mm, puristusliittimet 20 tai 26 mm.
  • Kaappi voidaan esivalmistaa lämminvesikiertokytkentää varten
  • Kaappi voidaan esivalmistaa lämpöpumpun liitäntään lämpimää vettä varten
Prefab Flow

Tuotevalikoima

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö