seo standard

Yhteystiedot

Rakennustekniikka

Thermotech MultiLevel konsepti koostuu siitä että valamme lattialämmityksen jokaisen kerroksen laattaan oikeaan syvyyteen ja tällä tavalla saadaan maksimoitua kokonais lämmönluovutus.

Putki asetetaan laatan alempaan osaan minkä takia suurin osa lämmöstä tulee alla olevan asunnon kattolämmöksi ja pienempi osa lämmöstä yllä olevan asunnon lattialämmitykseksi. Välipohjia ei siis eristetä ja lattialämmitystä ei säädetä huonekohtaiseti vaan menoveden lämpötilaa ohjataan keskeisesti seuraamaan ulkolämpötilaa.

Tällä tavalla lämmönluovutus lattialämmitysputken ja huoneen välillä on optimaalinen ja veden lämpötila lattialämmitysjärjestelmässä voidaan pitää erittäin matalalla. Matalalla vedenlämpötilalla saadaan paremmat käyntiedellytykset varsinkin lämpöpumpuille.

Suuri lämmittävä pinta-ala (sekä lattia että katto) yhdessä hyvin eristetyn rakennuskuoren (< 30W/m2) kanssa tekee sen että lämpövaihtelut lämpöä luovuttavan pinnan ja huoneen ilmalämpötilan välillä ovat erittäin pienet, ainoastaan pari astetta.

MultiLevel installation
Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö