seo standard

Yhteystiedot

Thermotech MultiLevel - energiatehokkuus useilla tasoilla!

MultiLevel™ on Thermotechin konsepti rakennusintegroituun vesikiertoiseen lattialämmitykseen kerrostaloissa.

Tavallisin lämmitystapa kerrostaloissa on tänäpäivänä vesikiertoiset patterit yksilöllisillä termostaateilla. Järjestelmä on enemmän tai vähemmän standardi tänäpäivänä mutta sitä ei ole varmaan tarpeeksi haastettu muilla vaihtoehdoilla. Miksi kerrostaloissa ei käytettäisi vesikiertoista lattialämmitystä?

Thermotech MultiLevel konsepti antaa sinulle ympäristötehokkaan ja modernin rakennuksen korkealla mukavuudella jossa energiankulutus on samaa luokkaa passiivitalojen kanssa.

Edut

  • Matalempi energiankulutus
  • Helpompi asennus ja pienemmät rakennuskustannukset
  • Vähemmän ylläpitoa
  • Korkea asumismukavuus
  • Kestävä & ympäristöystävällinen

 

MultiLevel™ konsepti tarkoittaa että valamme vesikiertoisen lattialämmityksen jokaisen kerroksen välipohjaan oikeaan syvyyteen. Lattialämmityksen lämpötila voidaan pitää erittäin matalalla kun lämpöä saadaan sekä lattiasta että katosta. Tässä menetelmässä ei käytetä eristettä tai yksilöllistä lämpötilan säätöä.

Erittäin matalan käyntilämpötilan, ei eristetyn välipohjan ja yksilöllisen säätövarustuksen poisjäännin vuoksi saadaan itsesäätyvä lämmitysjärjestelmä. Koko rakennuksen menoveden lämpötila ohjautuu ulkolämpötilan mukaan. Rakennusta voidaan viilentää kesäkuukausina samalla periaatteella jossa itsesäätyvyys toimii samalla tavalla.

Tuloksena on että sisälämpötilasta tulee tasainen vuoden ympäri ja mukavuustaso nousee.

Sekä tilaajan että asukkaan kokemukset ovat olleet erittäin hyvät koskien mukavuutta ja kulutuskustannuksia.

Juuri nyt Thermotech MultiLevel™ on yksi neljästä finalistista joka kilapilee Ruotsissa  kilpailussa "Stora Inneklimatpriset" ("Suuri sisäilmapalkinto"). Voittaja selviää Nordbygg EcoForum Tukholman messuilla 22. huhtikuuta 2015.

Konsepti on otettu esiin yhteistyössä m.m. Henrik Karlssonin (Ruotsin tekninen tutkintalaitos) kanssa ja perustuu monen vuoden tutkimuksiin ja referenssikohteisiin. 

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö