seo standard

Yhteystiedot

Sekoitusryhmä TMix XS

Sekoitusryhmä TMix® XS sopii pienempiin tiloihin jopa 12 m2, kuten kylpyhuoneet ja eteiset.

Sekoitusryhmä TMix® XS on pienikokoinen ja kustannustehokas ja soveltuu jopa 12 m² pinta-aloille. Sopivat tilat ovat esimerkiksi eteiset ja kylpyhuoneet.

Sekoitusryhmä TMix® XS on sovellettu maks 4 piirille 8 mm putkella tai vaihtoehtoisesti yhdelle piirille 12, 16, 17 tai 20 mm putkelle.

Sekoitusryhmää on 6 eri versiota riippuen ohjauksesta. Kolme paketeista sisältää 350 W sähkövastuksen joka ylläpitää mukavuuslämpöä klinkkerilattiassa, maksimissaan 12 m² (29W/m²), kausina kun varsinainen lämmönlähde on suljettuna.

Sekoitusryhmä TMix® XS on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on kevyt ja tyylipuhdas mikä mahdollistaa helpon ja hyvännäköisen asennuksen. Ruostumaton teräs runkomateriaalina takaa hyvän ruostesuojan ja korkean painekestävyyden. Energiatehokas A-luokan kiertovesipumppu.

TMix XS vakiovarustus

  • Kiertovesipumppu kaapelilla ja pistokkeella
  • Termostaattiventtiili
  • Liittimet lattialämmitysputkelle, 17 x 2 mm putkelle
  • Liittimet ensiölämmönlähteeseen, Cu15
  • Manuaalinen ilmausventtiili
  • Ohjausvaihtoehto

Sekoitusryhmä TMix® XS toimitetaan koottuna tilatulla varustuksella.

Sekoitusryhmällä TMix® XS ICR mukavuuslämpöä koko vuodeksi
SekoitusryhmäTMix® XS ICR sisältää 350W sähkövastuksen, kohdistin kesä- ja talvikäyttöön, langaton ohjaus sekä pistorasia sähkövastukselle suoraan yksiköstä.

Asennettua TMix XS sekoitusryhmää voi täydentää 350W sähkövastuksella sekä langattomalla ohjauksella ja kohdistimella.

Sekoitusryhmä TMix® XS sähkövastuksella on tarkoitettu klinkkerilattioille ja ylläpitää 25 ± 1,5°C keskilämpötilaa lattiassa.

Tuotevalikoima

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö