seo standard

Yhteystiedot

Lattialämmitysputki

Lattialämmitysputkellamme, Thermosystem®, on ainutlaatuinen taipuvuus mikä tekee siitä helposti asennettavan. Putkella on hyvä hinta-laatu-suhde ja on myös kierrätettävä.

Thermotechilla on lattialämmitysputkia kaikissa kooissa
Kaikki Thermosystem® putket ovat happidiffuusiotiiviitä 5-kerros PE-RT putkia ja niitä voi käyttää sekä lattialämmitys- että sulanapitojärjestelmissä. Putkea on saatavilla kooissa 8, 12, 17, 20, 26 ja 32 mm.

Lattialämmitysputki ainutlaatuisella taipuvuudella ja pitkällä eliniällä
Thermotech lattialämmitysputkella on ylivoimainen taipuvuus mikä tekee siitä helposti asennettavan .Salaisuus piilee osittain putkimateriaalin molekyylirakenteessa, osittain se johtuu myös siitä, että diffuusiosuoja on sijoitettu putkiseinän keskelle.Tämä sallii pienemmän taipumiskulman muuten vaikeasti taivutettavalle diffuusiosuojalle. Samalla diffuusiosuoja on paremmin suojattu mekaaniselta kulumiselta.

Thermotech lattialämmitysputkella on pitkä elinikä ja 10 vuoden takuu. Voimassa olevan lattialämmitysnormin, DIN 4726:n, mukaan putkella on oltava vähintään 50 vuoden elinikä turvakertoimella 2,5 sekä sen on täytettävä voimassa olevat toleranssimääräykset. Käytössämme oleva putki on osoittanut SKZ:lla (Süddeutsches Kunststoff Zentrum) tehdyissä testeissä 490 vuoden teoreettisen eliniän, turvakertoimella 2,5.

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö