seo standard

Yhteystiedot

Langaton lämpötilan säätö

Thermotechilla on kaksi langatonta lämpötilansäätösarjaa, Exchangeable Comfort Radio System (XCR) ja Intelligent  Comfort Radio System (ICR).

Erona näillä on huonertermostaatin ulkonäkö. Samoja kytkentärimoja ja toimilaitteita käytetään kumpaankin huonetermostaattiin. Valikoimaan sisältyy myös langaton järjestelmä yhdelle kanavalle. 

Langaton lämpötilansäätö Exchangeable Comfort Radio System (XCR) – uudet langattomat

Langaton lämpötilansäätö Intelligent Comfort Radio System™ (ICR)
Intelligen Comfort Radiosystem™ on langaton säätöjärjestelmä joka on sovellettu saavuttamaan parhaan mahdollisen toiminnon, mukavuuden ja käyttötalouden. Valikoimassa on kolme erikokoista kytkentärimaa (ICR1, ICR6 och ICR8), 24V toimilaite ja huonetermostaatit eri tarpeisiin.

Tämä langaton järjestelmä sopii erityisesti korjausasennuksiin ja vanhoihin rakennuksiin jossa kaapelinveto voi olla hankalaa.

Sisälämpötilaa ohjataan PI-ohjauksella pulssimodulaation kautta ja antaa tasaisen ja tarkan lämpötilan ja optiomoi energian käyttöä. Järjestelmä on itseoppiva, jossa kytkentärima jatkuvasti tallentaa käyntiparametreja ja käyttää niitä käynnin optimointiin.

Langattoman huonetermostaatin perusmallin nimi on ICR: ICR on langaton elektroninen huonetermostaatti ilma-anturilla. Huonetermostaatti kommunikoi langattoman kytkentäriman kanssa radiolinkin avulla. ICR on saatavilla myös peitetyllä säätiemllä julkisiin tiloihin (ICR JK).

Kaikki yllä olevat mallit ovat saatavilla valkoisina.

Meiltä löytyy myös langallinen huonetermostaatti digitalisell näytöllä, ICR D, mustana ja valkoisena. Huonetermostaatilla on ilmalämpötilan anturi sekä ECO- ja pakkassuojatoiminnot (ylläpitolämpö).

Kytkentärimat langattomalle lämpötilansäädölle
Langattimaan lämpötilan säätö valikoimaan kuuluu kolme erikokoista kytkentärimaa ja 24V toimilaite.

Langaton kytkentärasia ICR1 on 230V vastaanotin yhden langattoman termostaatin yhdistämiseen. Sillä on potentiaalivapaa rele maks . 5:lle toimilaitteelle.

Langattomat kytkentärimat ICR6 ja ICR8 ovat täysin koottuja PI-ohjaustekniikalla.  Kytkentärimoilla 24 V sisäänrakennettu muuntaja jopa 12 otimilaitteen ja maksimissaan kuuden/kahdeksan langattoman termostaatin kytkentään. Kytkentärimalla on pumppuohjaus ja ylläpitokäynti vakiona.

DIN-kisko johon kytkentärima kiinnitetään kuuluu jakotukkitoimitukseen.
Thermotech toimilaite venttiilien on/off-ohjaukseen, esim. lattialämmityspiirien ohjaukseen lattialämmitysjärjestelmässä.

Rumstermostat XC

Tuotevalikoima

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö