seo standard

Yhteystiedot

Langallinen lämpötilan säätö

Thermotechilla on kaksi eri langallista lämpötilansäätö sarjaa, Exchangeable Comfort (XC) ja Easy Comfort (EC).

Erona näillä on huonertermostaatin ulkonäkö. Samoja kytkentärimoja ja toimilaitteita käytetään kumpaankin huonetermostaattiin.

Lämpötilan säätö Exchangeable Comfort (XC)
Lämpötilan sääätö Exchangeable Comfort™  on täydellinen, langallinen säätöjärjestelmä joka on sovellettu saavuttamaan paras mahdollinen toiminto, mukavuus ja käyttötalous. Valikoimassa on kaksi eri kokoista kytkentärimaa (EC2 ja EC8), 24V toimilaite ja huonetermostatti jonka voi soveltaa ympäristöön sopivaksi.

XC- sarjan huonetermostaatin olemme suunnitelleet ottamalla huomioon asunnon omistajan valinnanvapauden omaan sisustukseen. Haluamme osoittaa kunnioituksemme asunnonomistajan kotia ja persoonallista tyyliä kohtaan.

Termostaatilla on tämän takia ohut ja huomaamaton muotoilu jotta se erottuisi mahdollisimman vähän ympäristöstä. Termostaatti on saatavilla mustana tai valkoisena ja toimitetaan läpinäkyvällä etuosalla.

Kodinomistaja voi helposti soveltaa termostaatin omaan kotiinsa vaihtamalla läpinäkyvän etuosan alla olevan taustan. Termostaatin voi esimerkiksi "kadottaa" asettamalla taustaksi saman tapetin kun seinässä. Tai esimerkiksi ottaa osaksi sisustusta, asettamalla taustaksi korostevärin joka löytyy esimerkiksi huonekalusta tai taulusta.

XC-sarjan huonetermostaatit käyttävät PI-tekniikkaa ja niillä on asetusarvon rajoitus ja yöpudotus ja termostaattiventtiilin ylläpitokäynti -toiminnot vakiona. PI-tekniikka lisää mukavuutta ja on energiaa säästävä vaihtoehto tavalliselle on/off- säädölle.

Saatavilla on kaksi eri termostaattimallia - perusmalli XC A ja edistynyt XC AF. XC AF-mallilla on samat toiminnot kun vakiomallilla XC A ja tämän lisäksi mahdollisuus lattia-anturille, toimilaitteen valinnalle (NO tai NC) ja pakkassuoja ulkoiselle ohjaukselle.

Kumpaankin malliin on saatavilla kansi julkisiin tiloihin.

XC-sarjan huonetermostaatteja käytetään samojen kytkentärimojen ja toimilaitteiden kanssa kun EC-sarjassa.

Lämpötilan säätö Easy Comfort™ (EC)
Lämpötilan sääätö Easy Comfort™  on täydellinen, langallinen säätöjärjestelmä joka on sovellettu saavuttamaan paras mahdollinen toiminto, mukavuus ja käyttötalous. Valikoimassa on kaksi eri kokoista kytkentärimaa (EC2 ja EC8), 24V toimilaite ja huonetermostatti eri tarpeisiin.

Langallisen perusmallin nimi on EC. EC on elektroninen huonetermostaatti ilmalämpötilananturilla. EC on myös saatavilla peitetyllä säätimellä julkisiin tiloihin (EC JK).

Sama malli on saatavilla ECO-toiminnolla, mukavuuslämpö (EC-ECO), lattia-anturilla (EC L)  tai lattia- ja ilma-anturilla (EC LI).

Kaikki yllä olevat mallit ovat saatavilla valkoisina.

Meiltä löytyy myös langallinen huonetermostaatti digitalisell näytöllä, EC D, mustana ja valkoisena. Huonetermostaatilla on ilmalämpötilan anturi sekä ECO- ja pakkassuojatoiminnot (ylläpitolämpö).

Korjausasennuksiin ja vanhoihin rakennuksiin kaapelinveto voi olla hankalaa. Langaton säätöjärjestelmä on oiva ratkaisu tähän ongelmaan. 

Langalliset kytkentärimat
Langallisen lämpötilan säätö valikoimaan kuuluu kaksi erikokoista kytkentärimaa ja 24V toimilaite.

Langallinen kytkentärasia EC2 on pienempi malli jolla on erillinen 24 V muuntaja ja se on tarkoitettu käytettäväksi 1:lle termostaattille ja maksimissa 4:lle toimilaitteelle tai 2:lle termostaatilla ja maksimissaan 3:lle (1+2) toimilaitteelle.

Langallinen kytkentärima EC8 on täysin koottu sisäänrakennetulla 24V muuntajalla termostaatien ja toimilaitteiden kytkentään. Lähtöön 1 voi kytkeä jopa 8 toimilaitetta joita voi ohjata yhdellä termostaatilla. Kytkentärimalla on pumppuohjaus ja ylläpitokäynti vakiona. 

DIN-kisko johon kytkentärima kiinnitetään kuuluu jakotukkitoimitukseen.

Thermotech toimilaite venttiilien on/off-ohjaukseen, esim. lattialämmityspiirien ohjaukseen lattialämmitysjärjestelmässä.

Rumsreglering XC

Tuotevalikoima

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö