seo standard

Yhteystiedot

R1 – yhden piirin paluurajoitinyksikkö

R1 on yksikkö yhden piirin paluuvedenlämpötila ohjaukseen. Soveltuu kunnostukseen.

Yksikkö veden lämpötilan ohjaukseen, tai yhden piirin ilma— ja vedenlämpötila ohjaukseen.

Ykiskköä suositellaan käytettäväksi remonttikohteissa joissa lattialämmitys asennetaan yhteen huoneeseen. Ykiskkö on helppo kytkeä olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään ja ohjaa paluulämpötilaa kun lämmönlähde on käynnissä. Utökad beskrivning av användningsområde, skillnad mot TMix XS med värmare, begränsningar…?

Yksikkö on varustettu paluurajoitinventtiilillä, paluuveden lämpötilan ohjaukseen, sekä termostaattiventtiilillä jossa on käsisäätöpyörä. Käsisäätöpyörä voidaan korvata itsesäätyvällä termostaatilla jossa on ulkoinen ilma-anturi, jos ilmanlämpötilaa halutaan rajoittaa.

Lattialämmitysputkille liittimet toimitetaan vakiona puserrusliittimillä 17 x 2 mm lämmitysputkille, mutta voidaan tarvittaessa vaihtaa muihin kokoihin.

Lämmitysjärjestelmän liittäminen puserrusliittimillä 15 mm Cu-putkille vakiona. Yksikköä ei voi liittää 1-putkijärjestelmään.

Järjestelmää suositellaan klinkkeri lattioille. Emme suosittele järjestelmää puulattioille koska korkea menoveden lämpötila voi vahingoittaa puulattiaa.Yksikköä ei myöskään saa kytkeä lämmönlähteeseen joka menoveden lämpötila ylittää 50°C.

Suosittelemme sekoitusryhmää TMix XS 350W sähkövastuksella jos toiveena on  lämpimät lattiat myös silloin kun lämmönlähde on suljettuna. 

R1 – enhet för returbegränsning av 1 slinga

Tuotevalikoima

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö