seo standard

Yhteystiedot

Uiva lattia

Thermotech Uiva lattia koostuu uritetuista solumuovilevyistä jotka asennetaan suoraan olemassa olevan lattian päälle. Sopii sekä kunnostukseen että uudisrakennukseen

Tehokas lämpö Thermotech Uivalla lattialla
Thermotech Uiva lattia asennetaan olemassa olevan lattian päälle. Uiva lattialevy on valmistettu solumuovista jolla on korkea painonkestävyys mikä mahdollistaa ohuen pintalattian asennuksen. Ohuella pintalattialla eristeteho lattialämmityksen yläpuolella minimoidaan minkä takia lattialämmitysjärejstelmä voi työskennellä matalammalla lämpötilalla.

Thermotech Uiva lattia on saatavilla eri AV-mitoilla. Levyt joilla on tiehämpi AV-mitta (150-160 mm) asennetaan alueille joilla on suurempi tehontarve esim. suuret ikkuna-alat, jotta saadaan tasaisempi lämpö.  

Lämmönluovutusvälineenä lattialämmitysputken ja lattian välillä käytetään 0,5 mm lämmönluovutuspeltiä. Lämmönluovutuspellin pyöristetyn putkiuran ansiosta putken ja pellin yhteinen pinta-ala on suuri, näin saavutetaan tehokas lämmönsiirto pellin kautta pintalattiaan.

Laaja Uiva lattia-valikoima
Uiva lattia on saatavilla paksuuksissa 9 mm (Minifloor 8), 14 mm (12 mm putkelle) ja 18, 30, 50 tai 70 mm (17 mm putkelle). Soveltuva paksuus riippuu eristetarpeesta ja rakennekorkeudesta.

Kaikki Thermotech Uiva lattiat soveltuvat sekä uudisrakennukseen että kunnostukseen.

Minifloor 8 Uiva lattia soveltuu pienemmille pinnoille (jopa 12 m2) joissa toivotaan matalaa rakennekorkeutta. Uiva lattia 14 ja 18 mahdollistavat myös matalan rakennekorkeuden mutta suuremmille pinnoille. On varmistettava että olemassa olevaa eristettä on tarpeeksi kun asennetaan ohut uiva lattiajärjestelmä.  Uiva lattiaa  30, 50 ja 70 käytetään kun olemassa olevaa eristettä ei ole tarpeeksi tai kun lisäeristeelle on tarvetta.

Jokaiseen asennuskohteeseen laaditaan tarkka CAD-piiretty asennuskuva, josta selviää kaikkien uiva lattialevyjen ja piirien sijainnit, sekä esisäätötaulukko sisältäen jakotukin esisäätöarvot jotta voidaan varmistaa tehokkaan lattialämmitysjärjestelmän asennus.

Tuotevalikoima

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö