seo standard

Yhteystiedot

Aurinkolämmöstä

Säästä energiaa aurinkolämmöllä

Aurinko - loppumaton uusiutuvan energian lähde
Tämä resurssi antaa taloudellisemman energiankäytön kaikkiin kiinteistöihin jotka tarvitsevat lämpöä ja lämminvettä kesäkuukausina.

Idea on yhtä yksinkertainen kuin nerokas - meidät saavuttava auringonsäteily otetaan talteen ja muutetaan lämmöksi. Muutoksella ei ole resurssivaatimuksia - auringonsäteilyhän on ilmaista mikä tekee ratkaisusta ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan.

Vähennä sähkön kuukausikustannuksia
Aurinkolämmön voi yhditää kaikenlaisiin lämmitysjärjestelmiin, perinteisistä polttoainekattiloista sisäänrekennettuihin kaukolämmitysratkaisuihin, lämpöpumppuihin ja lämminvesivaraajiin. Matalaenergiajärjestelmät kuten esimerkiksi lattialämmitys, on erinomainen yhditelmä aurinkolämmön kanssa.

Aurinkolämpöjärjestelmä on pitkäaikainen investointi joka vähentää ostetun lämmön tarvetta ja sen käyttökustannus on vähäinen. Kannattavuus kasvaa nousevien energiahintojen mukaan. Tuloksen näet sähkölasussa.

Så in i Norden bra
Aurinkolämpö toimii hyvin pohjoismaissa. Vuoden auringonsäteily on melkein yhtä korkea Suomessa kuin keskieuroopassa koska kesäyömme ovat niin valoisat. 4-6 kuukauden aikana aurinkolämpö vastaa 90 % tavallisen talouden kokonaislämpö- ja lämminvesikulutuksesta.

Tämä tarkoittaa sitä että aurinkolämpöjärjestelmä avustaa 35 - 55 % lämminvesi tarpeesta ja 15-25 % akokoinaislämmityskulutuksesta vuodessa.

Aurinkoinen historia
Kukaan ei oikeastaan tiedä mistä kaikki alkoin. Luultavasti aurinko muodostui materian yhdistyessä 4,6 miljardia vuotta sitten. Mutta yhden asian tiedämme, ilman aurinkoa maapallo olisi kylmä paikka. Auringon takia maapallolla on elämää. Pitkällä aikavälillä aurinko on varma energianlähde. Auringosta virtaa energiaa vielä viisi miljardia vuotta eteenpäin. Tämä tekee aurinkolämmöstä pysyvän ratkaisun.  

Yhä useampi ihminen huomaa aurinkolämmön edut ja olemme ylpeitä siitä että voimme tarjota lämmitysvaihtoehtoa joka vaikuttaa vähiten ympäristöön.
   
Tervetuloa tutustumaan uuteen aurinkolämpöjärjestelmäämme - järjestelmä luotettavalla energianlähteellä!

Quote_Request

Lähetä tarjouspyyntö